Kundreferenser

"Jenny utstrålar värme, engagemang och professionalitet i sin coaching. Hon kommer in med positiv energi i mötet och har en unik erfarenhet av att kunna gå ned på djupet inom ett livsområde och få en att byta perspektiv och se saker på ett helt annat sätt. Inget hinder är för högt, inget ämne är för svårt när Jenny coachar. Tack Jenny för att du hjälpte mig att bryta de negativa mönstren och våga ta steg för steg mot min vision och min livsdröm!"


Maria - Entreprenör


"Jag är så tacksam för tiden med Jenny då den har hjälpt mig att få nya insikter, vinklade perspektiv i en positivt konstruktiv och mer hälsosam riktning, samt bytt fokus till det som jag vill agera mer på för ett ökat välmående." - Malin.


Malin - Projektledare

"Mina coachingsessioner med Jenny hjälpte mig att få perspektiv och komma ihåg det fina i mitt liv när det kändes som jobbigast. Genom våra samtal fick jag verktyg att se till att behålla en positiv inställning. Det bästa verktygen var en reflektionsdagbok som jag har börjat skriva. Den har verkligen hjälpt mig att få perspektiv och se att allt är inte dåligt. Det finns en hel del fina saker i livet också."


Hannah - Produktchef