Alla människor besitter enorma resurser och förmågor

Vi behöver bara lära oss att släppa dem fria!

Jag brinner för personlig utveckling, självledarskap och mental träning. Jag hjälper mina klienter att minska gapet mellan nuläge och önskat läge inom livets olika områden. Jag hjälper mina klienter att finna större glädje i sin vardag och känna en större meningsfullhet i sitt liv. Att leva sitt liv på sina egna villkor.

En stark självkänsla, tacksamhet och att lära sig att hantera livets motgångar och svårigheter är några av grundstenarna till ett bättre liv. Vill du ha förändring i ditt liv är det du som behöver skapa den!

Efter över 10 år inom försäljningsbranschen bytte jag bana. Jag är utbildad coach (ICF-certifierad). Jag har studerat ledarskap, genomfört PUMT (Personlig utveckling genom mental träning) på Uneståhl Education. Jag fortsätter vidareutbilda mig genom Tony Robbins RMT Core 100 training och LMT på Uneståhl Education.

Jag tror på att ta ansvar för sitt liv och att själv skapa det liv man önskar. Jag tror på genuina möten och samtal människor emellan, att det är en av de viktigaste delarna inom personlig utveckling.

Om du kunde göra vad du ville och det inte fanns några hinder, vad skulle du göra då...?


Webbradio och podd

Webbradio - I samband med min medverkan i boken "Den inre resan" spelade samtliga författare in ett webbradioprogram. I mitt program berättar jag om hur en tragisk och livsförändrande händelse gav mig insikter och lärdomar, och hur det i sin tur var början på min resa mot ett bättre liv. Jag pratar även om vikten av att ha en stark självkänsla och ett starkt självledarskap. Att dagligen känna tacksamhet för de små sakerna i livet för att kunna leva ett mer glädjefyllt liv. Du kan lyssna på programmet här.

Boken är en antologi där 13 författare delar med sig av sina egna historier, nycklar och metoder som har tagit dem framåt på sin resa i livet. En bok inom personlig utveckling för att inspirera och motivera dig på din resan genom livet. Du kan du beställa direkt av mig. Skicka mig bara ett mejl coach@jennysundman.com


Poddavsnitt 

- En kall och solig dag i februari 2021 fick jag äran att vara gäst hos Paul del Valle och medverka i hans podd "Öppet sinne". Vi pratade bland annat om att våga gå sin egen väg, självkänsla och att vi alltid har makt att välja. Ett samtal som jag verkligen uppskattade. Du kan lyssna på avsnittet här.

- I mitten på oktober 2021 fick jag träffa härliga Helenah och gästa hennes podd "Bakom fasadenpodden". Vi hade ett öppet och varmt samtal om bland annat att tillit, eget ansvar, viljan till förändring och att lära sig att leva i ovisshet av olika slag. Varmt välkommen att lyssna på vårt samtal här.

- Sommaren 2022 fick jag möjlighet att igen ha en intressant och givande samtal med Paul del Valle i "Öppet sinne". Vi pratade om allt mellan himmel och gjord och gjorde neddykningar i vikten av att vara här och nu och finna glädje och acceptans för sitt liv så som det ser ut här och nu. Du kan lyssna på vårt samtal här eller om du vill se inspelningen kan du göra det på Youtube.