Reflektioner


Vad är det som gör människor tilltalande och lätta att tycka om? De människor man känner värme för och samhörighet med. Man kan leva helt olika liv och ha helt olika förutsättningar men känner ändå en koppling och tycke.

Påväg till tåget i god tid. Hinner handla lite snacks, ingen stress. Kliver på tåget och får plats i rätt riktning, som jag bokat. Dessutom på ett av de nya snabbtågen. Nytt och fräscht. Jag slår mig ner, andas ut och ska bara njuta av att vara påväg. Kanske gå till bistron, köpa ett glas vin och börja läsa...

Jag stod i mitt badrum och skulle precis börja borsta mina tänder när jag hör ambulansljudet högt och tydligt. Jag gick till fönstret i vardagsrummet och tittade ut över Bjurholmsplan och såg hur ambulansen med blåljusen på stannade vid ett av de närliggande husen. Strax därefter kommer en bil till, Aktutläkare.

En av mina "guilty pleasures" är att titta på dejtingprogram. Bachelor, Bonde söker fru, Hotell romantik, Gift vid första ögonkastet och Love is blind.

Jag har bestämt mig för att lägga till en sida för reflektioner här på min hemsida. Här kommer jag att dela med mig av lite längre reflektioner kring allt mellan himmel och jord, stort som smått.